Ældre Sagen events

Ældre Sagen events

Musik, der spreder glæde

Jeg tilbyder, at spille musik til mange forskellige arragementer, og står du og skal afholde et Ældre Sagen event eller lignende, kan du trygt ringe til mig.


Fællessang og danse-musikarrangementer, der er specielt tilrettelagt for plejehjemsbeboere, bofællesskab og Ældre Sagen, er en smuk måde at samle folk, skabe fællesskab og sprede glæde.


Jeg vil levere en oplevelse af fællessang musik og dans, der ikke kun skaber liv og energi, men som også kan bidrage til at forbedre livskvaliteten. Det festlige arrangement er noget af en humørbarometer, der løfter stemningen og tilføjer velvære til både krop og sind, hvilket skaber en uforglemmelig oplevelse for alle involverede.Hvilket arrangement skal i holde? 

Alt efter, hvilket arrangement i skal afholde, tilrettelægger jeg musikken derefter. Jeg tilpasser mig nemt stil, stemning og publikum, så tvivl ikke med at tage fat i mig, hvis i har et arrangement, der måske ikke lige er beskrevet i menuen herover. 


Mangler du inspiration til, hvordan et Ældre Sagen arrangement skal holdes, eller er du måske nysgerrig på andre parametrer, så tag et kig på denne artikel, hvor vi kommer godt omkring emnet og fordelene ved sådan et arrangement. 

Dj til ældre sagen, arrangementer på plejehjem, osv. Fællessang, musik og dans for alle.

Musik og underholdning til alle slags fester

Dansemusik • Dinnermusik • Temafester

Offentlige og private fester i hele Danmark eller Nordtyskland