Radiovært

Radiovært

Har du brug for en radiovært til dit arrangement?

Har du brug for en radiovært til dine arrangementer? Så kan du trygt booke mig. Jeg har nemlig fået komplimenter for at have en fantastisk stemme samt en humørspredende personlighed når det gælder musikprogrammer og podcasts.Ekspertise inden for området

Jeg har allerede skabt utallige radioprogrammer og podcasts inden for musikjournalistikken. Ekspertise og passion for musik skinner igennem i hver eneste produktion, hvilket gør mine bidrag til radiobranche og podcast-verdenen bemærkelsesværdig og mindeværdig.


Har du specifikke ønsker til en radiovært? Tøv ikke med at kontakte mig, så kan vi i første omgang tage en uforpligtende snak samt afdække, om jeg er rette mand til opgaven. Oplev en engageret vært

Jeg formår at forbinde lyttere gennem en engagerende tilgang og dybtgående indsigt i musikkens verden med anekdoter, hvilket gør mine programmer og podcasts både underholdende og informativt berigende for lytterne, musik med mere.


Ligeledes formår jeg nemt at tilpasse mig til opgaven og temaet, så du får lige den radiovært du leder efter. 


Mange muligheder

Udover, at jeg kan tilbyde en rolle som radiovært, kan jeg også spille en masse dejligt musik til jeres begivenhed. Så har du brug for musik til bryllup, konfirmation, julefrokost eller andre fester, er du altid velkommen til at kontakte mig.


Står du og skal afholde et arrangement, hvor der skal bruges en radiovært? Vi har skrevet en artikel omkring elementer man kan overveje, når man skal arrangere sådan et arrangement. God fornøjelse. 

Radiovært Flemming Kiil - skal jeg være radiovært til dit arrangement?

Musik og underholdning til alle slags fester

Dansemusik • Dinnermusik • Temafester

Offentlige og private fester i hele Danmark eller Nordtyskland